• Пт. Кві 19th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

КОЛИ І ЯК ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА

  • Домівка
  • КОЛИ І ЯК ПЕРЕДАВАТИ ПОКАЗАННЯ ЛІЧИЛЬНИКА

Показання лічильника станом на 1 число газова компанія прийматиме до 5 числа. Не отримавши фактичні показання вчасно обсяг спожитого газу Оператор ГРМ визначить розрахунковим методом

Споживачі повинні щомісяця платити за послуги з газопостачання. Для цього кожен місяць (за період з 1 числа минулого місяця до 1 числа поточного місяця) розраховується обсяг спожитого природного газу та визначається розмір плати за нього.

Для точного розрахунку обсягу спожитого природного газу споживачу необхідно:

  • зафіксувати показання лічильника на 1-е число місяця
  • передати їх газовій компанії впродовж 5 днів

При цьому слід враховувати, що з моменту передачі показань (крім особистого візиту до абонслужби) до занесення їх на особовий рахунок потрібен певний час. Тож ми рекомендуємо передавати показання завчасно. За використання сервісів нашого сайту – не пізніше 4 числа, щоб за добу ви мали змогу впевнитись у тому, що ваш Оператор ГРМ ваші показання успішно отримав і опрацював.

Якщо ви не встигли передати показання до 5 числа, обов‘язково вписуйте фактичні показання лічильника у відривний талон рахунку за газ – для цього передбачені спеціальні поля. Вчасно передайте показання наступного місяця.

//soocaips.com/4/5729516