• Вт. Кві 23rd, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

«НЕСТАНДАРТНЕ ПРИЄДНАННЯ»

ЯК ОТРИМАТИ ПОСЛУГУ «НЕСТАНДАРТНЕ ПРИЄДНАННЯ»

Якщо об”єкт газоспоживання не може бути приєднаний до газових мереж за схемою «Стандартного приєднання», замовник може скористатися послугою «Нестандартне приєднання».

У цьому випадку частину робіт з приєднання до газових мереж виконує газорозподільне підприємство, частину – замовник організовує (замовляє) самостійно.

Послуга нестандартного приєднання надається тоді, коли відстань від точки забезпечення потужності до точки приєднання перевищує 10 метрів у міські та 25 метрів у сільській місцевостях та (чи) потужність об”єкта газоспоживання перевищує 16 куб. метрів газу на годину.

Для замовлення послуги з приєднання до газових мереж, замовник повинен:

  • звернутися до структурних підрозділів АТ «Лугансткгаз»
  • написати відповідну заяву;
  • заповнити опитувальний лист щодо технічних характеристик об”єкта системи газоспоживання;
  • надати документи (копії), що підтверджують право власності чи право користування замовника на землю чи об”єкт газоспоживання;
  • отримати технічні умови на зовнішнє та внутрішнє газопостачання (протягом 15 робочих днів з дня реєстрації заяви).

На підставі виданих технічних умов, замовник забезпечує розробку, погодження та передачу газорозподільному підприємству проектно-кошторисної документації на зовнішнє газопостачання.

Після отримання від замовника відповідної документації газорозподільне підприємство протягом 10 робочих днів надає замовнику Договір на приєднання до газових мереж. Строк виконання робіт із забезпечення приєднання визначається у договорі. Вартість послуги визначається проектно-кошторисною документацією на зовнішнє газопостачання та є індивідуальною для кожного випадку приєднання.

//nukeluck.net/4/5729516