• Чт. Кві 25th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

ТЕХНІЧНЕ ОБСЛУГОВУВАННЯ, РЕМОНТ, ЕКСПЛУАТАЦІЯ ГАЗОПРОВОДІВ, ГАЗОНАПОВНЮВАЛЬНИХ СТАНЦІЙ І ПУНКТІВ, ГАЗОВОГО ОБЛАДНАННЯ ТА ПРИЛАДІВ

ВідГоловний Редактор

Лип 16, 2020

Обладнання та мережі, які використовуються для газопостачання Луганської області, знаходяться на постійному контролі у співробітників АТ «Луганськгаз»: проводяться планові ремонти та заміна обладнанн , здійснюється моніторинг та аналіз аварійних ситуацій, пов’язаних з природним газом, вживаються всі заходи з профілактики нещасних випадків. З метою недопущення аварійних ситуацій на газових мережах, які можуть призвести до загибелі людей, виконується планове технічне обслуговування внутрішньобудинкових систем газопостачання житлових будинків, громадських будівель, підприємств побутового та комунального призначення.

Велику увагу керівництво компанії приділяє профілактичним заходам: при ПТО газового обладнання співробітники проводять інструктаж жителів з ​​правил безпечного користування газом у побуті, вручають пам’ятки, наклейки-попередження. Всі жителі газифікованих багатоквартирних житлових будинків перед заселенням проходять інструктаж у навчальних класах або техкабінетах на головному підприємстві і у всіх міжрайонних управліннях по експлуатації газового господарства. Велику увагу АТ «Луганськгаз» приділяє пропаганді безпечного використання газом у побуті в засобах масової інформації: на ТБ, радіо, в газетах, інтернет- інформагентствах.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

//psuftoum.com/4/5729516