• Сб. Кві 20th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

Повідомлення про проведення Конкурсу з відбору суб*єктів аудиторської діяльності

ВідГоловний Редактор

Гру 23, 2021

Конкурс з відбору суб*єктів аудиторської діяльності, які можуть бути призначені для надання послуг з обов*язкового аудиту фінансової звітності АТ «ЛУГАНСЬКГАЗ».

АТ «ЛУГАНСЬКГАЗ» (надалі – Товариство) запрошує аудиторські фірми для участі у Конкурсі з відбору суб*єктів аудиторської діяльності, які можуть бути обрані (призначені) для надання послуг з обов*язкового аудиту фінансової звітності Товариства (надалі – Конкурс).

До Конкурсу запрошуються аудиторські фірми, які відповідають вимогам Закону України «Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність» (надалі – Закон про аудит), включені до Реєстру аудиторських фірм та аудиторів, зокрема до розділу «Суб*єкти аудиторської діяльності, які мають право проводити обов*язковий аудит фінансової звітності підприємств, що становлять суспільний інтерес».

Метою проведення Конкурсу є вибір на конкурсних засадах аудиторської фірми для надання послуг з обов*язкового аудиту фінансової звітності АТ «ЛУГАНСЬКГАЗ».

Фінансова звітність та інша публічна інформація АТ «ЛУГАНСЬКГАЗ» доступна на веб-сайті Товариства (http://luggas.com.ua/).

Кожен учасник Конкурсу має право подати тільки одну конкурсну пропозицію. Валютою конкурсної пропозиції є гривня.