• Пт. Кві 19th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

Причиною припинення газопостачання о 6 ранку 27 січня 2022 року мешканцям будинку №21 по вул. Танкістів у м. Сєвєродонецьк стало самовільне втручання в систему газопостачання одного з мешканців цього будинку. Тепер для ліквідаціі наслідків несанкціонованого втручання в газову мережу необхідно буде проводити технічне обстеження всієі внутрішньобудинковоі системи газопостачання, обладнання і пристроів та відновлювальні роботи. Передусім видалити воду, яка заповнила газопровід. Потім очистити газові труби та обладнання у квартирах від наслідків потрапляння води, випробувати іх на герметичність тощо. Тільки після цього можна буде відновити розподіл природного газу до осель споживачів.

До речі, всі збитки, за законом, має відшкодувати саме винуватець інциденту. На жаль, подібні випадки несанкціонованих втручань в систему газопостачання не рідкість.

АТ “Луганськгаз” вкотре наголошує: самовільне втручання в систему газопостачання – це порушення законодавства Украіни, що тягне за собою адміністративну та кримінальну відповідальність. Споживачі природного газу зобов*язані неухильно дотримуватися вимог Правил безпеки систем газопостачання!

//leezeept.com/4/5729516