• Пт. Кві 19th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

ГАЗОВЕ ОБЛАДНАННЯ

ВідГоловний Редактор

Кві 25, 2014

ВИБРАТИ ГАЗОВЕ ОБЛАДНАННЯ

Як правильно вибрати газове обладнання і за якими параметрами, дізнаєтеся в цьому розділі.

У комплекс обладнання, призначеного для використання природного газу, входять опалювальні котли, газові конвектори, водонагрівачі проточні газові, а також газові плити.

Газове обладнання необхідно вибирати виходячи з параметрів приміщення, ТУ (технічних умов) і місця покупки цього обладнання.

На першому етапі потрібно замовити в газопостачальної компанії технічні умови. ТУ враховують об’єм приміщення, розташування майбутнього газового обладнання та інші нюанси, які необхідні для безпечного користування газовими приладами. На підставі ТУ розробляється проектна документація, в якій вказуються параметри газових приладів, які потрібно придбати.

На етапі вибору газового обладнання, в першу чергу, необхідно врахувати всі рекомендації, прописані в проекті.

Крім того, велике значення має місце покупки. Краще купувати газові прилади в спеціалізованих торгових точках. Там продавці можуть надати сертифікат якості і технічний паспорт на устаткування, а також дати гарантійне обслуговування. Не купуйте газові прилади у сумнівних торгових точках, на базарі і вживане обладнання.

Установка приладів повинна здійснюватися тільки співробітниками підприємства, у якого є ліцензія на такий вид діяльності.

Будьте обережні: неякісне або не відповідає проекту газове обладнання, а також його самовільна установка може стати причиною трагедії!

З питань і консультацій можна звернутися у відділ ПТО місцевого МРУЕГГ.

//uwougheels.net/4/5729516