• Чт. Кві 25th, 2024

Акціонерне товариство "Оператор газорозподільної системи "Луганськгаз"

!!! Все буде Україна !!! АT "Луганськгаз" !!! Все буде Україна !!!

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ОПРИЛЮДНЕННЯ ПРОЕКТУ, РОЗРАХУНКУ СТРУКТУРИ ТАРИФУ (РІЧНОЇ ПЛАНОВАНОЇ ТАРИФНОЇ ВИРУЧКИ) НА ПОСЛУГИ РОЗПОДІЛУ ПРИРОДНОГО ГАЗУ (БЕЗ УРАХУВАННЯ ПДВ)

ВідПресцентр

Лип 15, 2021

ПОВІДОМЛЕННЯ про оприлюднення проекту, розрахунку структури тарифу (річної планованої тарифної виручки) на послуги розподілу природного газу (без урахування ПДВ)

Відповідно до Постанови НКРЕКП від 30.06.2017 № 866 «Про затвердження Порядку проведення відкритого обговорення проектів рішень Національної комісії, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг»(зі змінами).

Положенням 2.1 Порядку визначено, що до винесення питання щодо встановлення цін (тарифів)/змін до них, схвалення/затвердження інвестиційних програм/планів розвитку/змін до них на відкрите обговорення НКРЕКП ліцензіат має провести відкрите обговорення (відкрите слухання) на місцях питання щодо необхідності встановлення цін (тарифів)/змін до них, схвалення/затвердження інвестиційних програм/планів розвитку/змін до них із залученням місцевих органів виконавчої влади або органів місцевого самоврядування (якщо проект рішення стосується розвитку окремого регіону та/або територіальної громади) за процедурою, наведеною у цьому пункті, якщо інше не передбачено законодавством.

У зв”язку з цим газорозподільне підприємство АТ «Луганськгаз» розробило проект розрахунку структури тарифу (річної планованої тарифної виручки) на послуги розподілу природного газу.

Проект розрахунку структури тарифу (річної планованої тарифної виручки) на послуги розподілу природного газу АТ «Луганськгаз» та обгрунтування оприлюдненні з метою одержання зауважень і пропозицій шляхом розміщення на офіційному веб-сайті АТ «Луганськгаз» в мережі Інтернет https://luggas.com.ua

Зауваження та пропозиції слід надсилати на адресу: ПАТ «Луганськгаз», 93411, м. Сєверодонецьк, вул. Гагарина, 87; e-mail: pat@luggas.com.ua

Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об”єднань приймаються до 26.07.2021 у письмовому та/або електронному вигляді.

Обговорення наданих пропозицій та зауважень відбудеться 26.07.2021 за адресою: м. Сєвєродонецьк, вул. Гагаріна, 87. АТ «Луганськгаз», кімната 310, початок о 10-оо годині.

//dubzenom.com/4/5729516